DOOSAN și Rădăcini Equipment

Doosan

DOOSAN și Rădăcini Equipment, totul dintr-o singură sursă!

Fie că urmează să fie depozitată pe rafturi sau încărcată într-un camion, marfa se află într-o permanentă mișcare. Uneori trebuie deplasată pe distanţe scurte și depozitată direct pe podea, alteori deplasarea se face pe distanţe lungi și trebuie ridicată la peste 10 metri înălţime, iar în unele cazuri vorbim de o marfă relativ grea care trebuie mișcată pe distanţe medii. Pentru fiecare scenariu și fiecare tip de marfă există un echipament de manipulare care să ducă sarcina la bun sfârșit. Este nevoie de asemenea și de un furnizor care oferă nu doar utilajul în sine, ci și serviciile
adiţionale, precum consultanţă, service, piese de schimb, soluţii de finanţare și servicii de închiriere pe termen scurt sau lung. Producătorul de echipamente pentru ridicat DOOSAN și distribuitorul său în România, Rădăcini Equipment răspund împreună acestei nevoi a clienţilor de a găsi soluţia completă într-un singur loc. Iar noile generaţii de echipamente ale producătorului sud-coreean sunt mai performante ca niciodată și mai pregătite să facă faţă cerinţelor operatorilor din depozite.
Un astfel de exemplu este transpaleta electrică DOOSAN BWE20S-7, proiectată pentru a oferi siguranţă și rezistenţă în exploatare. Modelul este echipat cu sistem de operare AC și se pliază pe nevoia de manipulare a mărfurilor paletizate în spaţii înguste și înălţimi ridicate. Cu sarcini nominale de până la 2 tone la 600 mm centru de greutate, braţ de comandă ușor de operat și frână regenerativă, acesta este un echipament compact și extrem de manevrabil.
Transpaleta electrică cu catarg DOOSAN BPSE15S-7 cu platformă pentru operator reprezintă soluţia ideală pentru operaţiunile din depozit la înalţime medie de până la 4.600 mm a sistemului de stocare a mărfii paletizate cu sarcină nominală de până la 1.500 kg. Tehnologia AC drive, viteza ridicată de deplasare, frâna cu sistem de recuperare a energiei și sistem roll- in/ roll -out pentru înlocuirea bateriei sunt alte caracteristici importante ale noului model Doosan.