Radacini Equipment


Rădăcini Equipment S.R.L.

Reg. Com.: J23/1008/2006
CUI: RO 18690540
Adresa: Soseaua Banatului, nr. 2, 
Chitila, Judetul Ilfov, Romania

 

Vă oferă o gamă largă de stivuitoare frontale cu acţionare diesel, GPL, benzină, electro-stivuitoare şi utilaje pentru construcţii. Rădăcini Equipment este o companie care şi-a construit de-a lungul timpului o reputaţie solidă pe piaţa din România, datorită utilajelor fiabile şi robuste dar şi datorită serviciilor de calitate oferite clienţilor. Prin unităţile noastre de service mobil suntem prezenţi în toate zonele ţării. Totodată, asigurăm şi service multimarcă.

Suntem unic importator în Romania al stivuitoarelor DOOSAN, BAUMANN si FTMH  (FANTUZZI) , a incarcatoarelor telescopice MST si cel mai mare distribuitor de transpalete manuale şi electrice, stakere şi anvelope pentru gama de stivuitoare. Tot la Radacini Equipment puteti gasi si buldoexcavatoare MST si echipamente de tractare ZEPHIR.

Vrem să fim lângă client şi să venim în întâmpinarea nevoilor acestuia cu cele mai bune soluţii pentru susţinerea şi dezvoltarea afacerii sale.

Misiunea noastra este sa oferim cele mai bune solutii pentru cresterea si consolidarea afacerilor partenerilor nostri, asa cum spune si sloganul nostru sa fim:
„La inaltimea aspiratiilor tale”.

Divizia Radacini Equipment infiintata in 2006, este parte a grupului Radacini, specializata in comercializarea de stivuitoare si echipamente pentru depozit, utilaje pentru tractare si constructii.

Datorita utilajelor fiabile si robuste pe care le comercializam, ne-am construit de-a lungul timpului o reputatie solida pe piata din Romania, fapt reusit si prin calitatea serviciilor oferite partenerilor nostri.

Reprezentanti autorizati in Romania pentru stivuitoarele DOOSAN, BAUMANN, FTMH si Incarcatoarele Telescopice MST. Producatorii acestor stivuitoare sunt:

Doosan Corporation Industrial Vehicle – Coreea de Sud – stivuitoare cu furci frontale ( electrice, diesel , GPL ) , warehouse equipment.

Baumann – Italia – stivuitoare cu furci laterale.

MST – Turcia – stivuitoare telescopice si buldoexcavatoare.

Zephir – Italia – utilaje pentru tractat vagoane.

Fantuzzi/FTMH – Italia – stivuitoare pentru containere pline si goale.

Portofoliul nostru cuprinde o gama larga de produse precum: stivuitoare cu furci frontale Doosan, stivuitoare cu furci laterale Baumann, stivuitoare portuare Terex, Incarcatoarele Telescopice MST, transpalete manuale si electrice Noblift, Transpalete manuale si electrice Pramac, Echipamente pentru depozit Doosan, Buldoexcavatoare MST, Locomotive ZEPHIR.

Oferim partenerilor nostri, utilaje recunoscute pe plan mondial pentru fiabilitate, mentenanta facila si cel mai bun raport calitate-pret.

La Radacini Equipment, misiunea noastra este sa oferim cele mai bune solutii pentru cresterea si consolidarea afacerilor partenerilor nostri, asa cum spune si sloganul nostru sa fim: „La inaltimea aspiratiilor tale”.