Finantare


La Radacini Equipment venim intotdeauna in intampinarea nevoilor si dorintelor partenerilor nostri. De aceea, colaboram cu principalele firme de profil din Romania in incercarea de a va oferi cele mai bune conditii financiare indiferent de modalitatea de finantare : leasing sau chirie cu service inclus. Experienta noastra va asigura ca intotdeauna vom gasi solutia potrivita nevoilor dumneavoastra.

tiriac_logo

Incepand cu data de 10.02.2016, toti clientii Radacini Equipment care achizitioneaza prin leasing orice produs, dobanda este de numai 3.99% / an.

 

Alaturi de finantarea propriu-zisa, Tiriac Leasing va ofera un pachet de servicii complet, care acopera intreaga colaborare, incepand de la momentul prezentarii ofertei (fiecare finantare acordata se bazeaza pe o solutie de consultanta personalizata), si continuand pe parcursul derularii contractului (asigurare bun, acces rapid la informatiile referitoare la propriul contact, prin intermediul unei platforme dedicate clientilor) pana in momentul in care bunul intra in proprietatea dumneavoastra.

Impuls_logo_09

IMPULS-Leasing Romania va ofera finantare in sistem de leasing in Euro pentru utilaje de constructii.

Conditii de finantare:

  • perioada: 12 – 84 luni
  • avans: 10 – 50%
  • valoare reziduala: 0 – 20%.