Oferte speciale


Pentru noi partenerii nostri sunt o prioritate, de aceea la Radacini Equipment ofertele sunt adecvate nevoilor dvs. Va invitam sa descoperiti ofertele speciale Radacini Equipment pentru gama stivuitoare, utilaje de depozit, constructii si tractare. Intotdeauna avem oferte speciale pentru toti clientii.

Transpalet electric Li-ion Doosan

Transpaletul electric Li-ion Doosan LPM20N-7 are capacitate de ridicare de 2000kg cu latimea furcilor de 540mm. Acesta are baterie Li-ion , care ofera performate ridicate si o foarte buna manevrabilitate.

Transpalet manual Doosan
Transpalet manual Doosan

Transpalet manual Doosan. Capacitate de ridicare 2500 kg, roti din poliuretan duble fata si spate. Maner ergonomic.

Stivuitor electric B16R-7

Prin sistemul de alimentare de 24 V, stivuitor -ul electric DOOSAN B16R-7 a fost proiectat pentru a oferi performante simple si puternice pentru o gama […]

Reachtruck Doosan BR16JW-7

Cabina ergonomica, cea mai noua tehnologie pentru motoare de tractiune AC si pompe hidraulice asigura performante puternice și niveluri sporite de productivitate si timp de functionare. Performantă […]

Motostivuitor Doosan D30GX Plus
OFERTA Stivuitor Doosan D30GX Plus

Seria noua a stivuitorului Doosan GX Plus este acum disponibila pentru vanzare in Romania.
Acest stivuitor asigura o productivitate mare la costuri reduse.

Oferta speciala cauciucuri stivuitor

Oferta speciala cauciucuri pneumatice stivuitor. Disponibile in stoc. Aceste cauciucuri au camera si protector. Se pot monta pe toate tipurile de stivuitoare si utilaje industriale.