logo
Preloader

Pachete de mentenanță

Pachete de mentenanță

Echipamentele tale trebuie să fie mereu pregătite pentru orice provocare în afacerea ta. Rădăcini Equipment este distribuitor de echipamente Doosan de peste 18 ani.

Prin serviciile noastre de reparații și mentenanță garantăm că stivuitoarele tale vor fi mereu gata de muncă, ajutându-vă să vă mențineți afacerea în mișcare, fără întreruperi.

Cu piese de schimb originale și experți în service, vă oferim un parteneriat de încredere pentru eficiență și productivitate crescute.

Nu rata pachetele de mentenanță începând de la 280 lei + TVA!

  • manoperă
  • ulei
  • vaseline
  • filtre


Solicită acum oferta prin completarea formularului de contact!

Ne puteti contacta folosind datele de contact sau formularul de mai jos.

Vanzari si service

Str. Rudeni , Nr.79, Chitila, jud. Ilfov

0737 600 600

req@radacini.ro

Trimite-ne un mesaj

Avantajele serviciilor Rădăcini Equipment

 

Reparații rapide și eficiente

Echipa noastră oferă reparații rapide și eficiente, astfel încât stivuitoarele afacerii dumneavoastră să revină în acțiune cât mai curând posibil, reducând astfel timpul de inactivitate și pierderile de productivitate.

 

Expertiza Doosan

Beneficiați de expertiza noastră de peste 18 ani în reparații și mentenanță pentru stivuitoare Doosan. Avem personal calificat direct de către producător.

 

Piese de schimb originale și fiabilitate garantată

Utilizăm doar piese de schimb originale Doosan, ceea ce3Contactaddexpandmore-dots garantează fiabilitatea și durabilitatea reparării efectuate, protejând investiția dumneavoastră pe termen lung.

 

Timp de funcționare maximizat

Prin serviciile noastre de mentenanță preventivă și reparații prompte, vă asigurăm că stivuitoarele dumneavoastră sunt mereu în stare optimă de funcționare, reducând riscul de defecțiuni și asigurând o funcționare fără probleme.

 

Parteneriat de încredere, fără griji

 

Cu Doosan Rădăcini Equipment aveți un partener de încredere în întreținerea și repararea stivuitoarelor dumneavoastră. Oferim consultanță gratuită și vă comunicăm transparent pachetele de servicii potrivite pentru starea echipamentelor evaluate.

Ne puteti contacta folosind datele de contact sau formularul de mai jos.

Vanzari si service

Str. Rudeni , Nr.79, Chitila, jud. Ilfov

0737 600 600

req@radacini.ro

Trimite-ne un mesaj

Prețurile reviziilor sunt orientative și conțin costul manoperei și consumabile precum: filtre, ulei, vaseline. Prețurile estimate nu conțin TVA-ul și costul deplasării echipei de service în locația dumneavoastră. Solicitați oferta personalizată și consultantul nostru service vă va contacta cu toate detaliile. Ofertă valabilă în perioada 24.04.2024 - 30.06.2024, în anumite termene și condiții.